Nälkäpäivä lipas:)

Nälkäpäivä lipas:)

For your own language

Please read

If you can´t read this Blog in Finnish please Use Google translation:)

sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Pandoils sekä hieno bloggari palkinto!

Täss on nyt ne videot mitkä lupasin Pandoilssista!  Mikä on "Hieno Panfu-blogi"?


- Hieno Panfu-blogi on lähtöisin Eksin Panfu-blogista. Hieno Panfu-blogi on kiertopalkinto, jonka voi antaa aina eteenpäin. ;)
- Kun saat Hieno Panfu-blogi palkinnon niin sinun on kopioitava nämä säännöt, mutta kuvankin voi laittaa postaukseen ja esim. Blogiin näytille.;)
- Voit antaa Hieno Panfu-blogi palkinnoon vain 3, joille haluisit antaa. Samalla on kerrottava miksi annat niille tämän palkinnon. Voit myös kertoa keneltä sait sen ja miksi hän antoi sinulle tämän palkinnon. (:
- Kirjoita niille pandoille blogiin, että he ovat voittaneet tälläisen palkinon. ;) Eli nyt mä annan ne..  Minimouselle:  Koska  Hieno blogi Paljon tekemistä puuhaa Apua tehtäviinkin!  Laku56: Paljon iloisia tekstejä. Apua, ja myöskin hauskaa luettavaa! Sain häneltä tämän Palkinnon häneltä ja perusteluna oli se että hän halusi piristää minua! Se kaunis ajatus toteutui! JA VIIMEISENÄ....   En osaannut päättä kelle tämän annan joten annan sen... Kaikille Pandoille Panfussa  ! Sillä kaikki ovat pandat hienoja omalla tavallaan! Vaikkei heillä olisikaan blogia! Tai  Kulttispakettia tai ystäväi paljoakaan! Sillä kaikki pandat ansaitsevat tämän <3 susansa1

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi vaan, pitkiä lyhyitä kiitoksia parannusehdotuksia MUTTA Kommien valvomta on päällä joten rumat kommentit eivät näe päivänvaloa tässä blogissa! Odotan innolla kommenttiasi! <3 susansa1