Nälkäpäivä lipas:)

Nälkäpäivä lipas:)

For your own language

Please read

If you can´t read this Blog in Finnish please Use Google translation:)

maanantai 4. kesäkuuta 2012

Kultaiset kirjoittajat

Sain lakulta tälläsen  
Mikä on "Kultainen kirjoittaja"?-Kultainen kirjoittaja on lähtöisin Eksin Panfu-blogista. Kultainen kirjoittaja on kiertopalkinto, jonka voi antaa aina eteenpäin. ;)

-Kun saat Kultaisen kirjoittaja palkinnon niin sinun on kopioitava nämä säännöt, mutta myös kuvankin voit laittaa postaukseen ja esim. Blogin näytille. ;)

-Voit antaa Kultainen kirjoittaja palkinnon vain 2 kirjoittajalle, joille haluaisit antaa. Samalla sinun on kerrottava miksi annat niille blogeille palkinnon. Voit myös kertoa keneltä sait ja miksi hän antoi sinulle palkinnon.
-Kirjoita kommentti niille blogeille, jotka ovat saaneet "Kultainen kirjoittaja" - palkinnon.

Ekaksi menee http://katasinpanfu.blogspot.fi/ Hän on uusi ja hänellä riittää intoa ja innostusta blogaamiseen

ja sitten menee  http://nelli181panfu-kirja.blogspot.fi/ Haluan näyttää että bloggari ura ei oo luopumisem arvoinen. Ja oot hieno kirjottaja. Olisin halunut antaa tän myös lakulle. Hän on myöskin hieno bloggari kirjoittaa aina hienosto.  Susa <3 OOtteko huomannu uutta päivän sana sivuu kurkatkaas

1 kommentti:

Kommentoi vaan, pitkiä lyhyitä kiitoksia parannusehdotuksia MUTTA Kommien valvomta on päällä joten rumat kommentit eivät näe päivänvaloa tässä blogissa! Odotan innolla kommenttiasi! <3 susansa1